Hotel Bugatti Wesele

Opinie i Rekomendacje Ślubne

Fotograf Ślubny

Referencje ślubne, polecenia i opinie od par ślubnych o fotografie ślubnym.

Ponad 50 wybranych recenzji z historii ślubnych!

Love Letters from my Beloved Couples

So far many of couples entrusted me with their wedding day photography, Here are some of the letters I received from them. I remain at your disposal to answer any questions you might have.

Over 50 Reviews from my past Brides&Grooms!

Alicja & Ryan
Wedding

Nie ma takiej możliwości aby wystarczająco Ci podziękować za uchwycenie naszego Dnia Ślubu tak, jak to zrobiłeś. Zdjęcia są oszałamiające i więcej, niż moglibyśmy się spodziewać! Od momentu przybycia rano i na wesele po prostu wtopiłeś się w tło, a my nawet nie zauważyliśmy, że byłeś tam przez większość wykonanych zdjęć. Jesteś niesamowicie utalentowanym fotografem i bez wahania polecam Twoje usługi każdemu. Jeszcze raz dziękuję za uchwycenie jednego z największych dni naszego życia w tak pięknych ujęciach, które będą cenne przez wiele lat !!! 30.11.2018

Monika & Adam
Wedding

Daniel ma szczególny sposób na to, abyś poczuł się zrelaksowany i spokojny. Tak wielu naszych gości było zaskoczonych pięknymi chwilami, które udało mu się uchwycić, ponieważ nie zdawali sobie sprawy, że można je w taki sposób pokazać. Najcenniejsze zdjęcia, jakie mamy, pochodzą z tych chwil. Daniel ma wyjątkowy talent i nie moglibyśmy go bardziej polecić. 10.08.2015

Ania & Tomasz
Wedding

Daniel to 100% i absolutny dżentelmen. Od pierwszego spotkania z nim wiedzieliśmy, że dokonaliśmy właściwego wyboru i udowodniliśmy, że zrobiliśmy to, gdy zobaczyliśmy zdjęcia, które zrobił w nasz wyjątkowy dzień. Od początku do końca w dzień ślubu padał deszcz, więc nasz plan zrobienia zdjęć na zewnątrz był niemożliwy. Daniel szybko wymyślił alternatywę dla wszystkich zdjęć. Daniel bardzo dobrze pracował w ramach czasowych, które mu podano. Po ślubie mieliśmy wiele informacji zwrotnych od ludzi mówiących, jak miły był nasz fotograf. Dziękujemy. 4.04.2015

Natalia & Greg
Wedding

I researched a number of photographers before contacting Daniel. I saw his work and was really impressed. I loved the way he captured the moments slightly different and pictures that sometimes left the viewer with a question. I would highly recommend the services of Daniel for any wedding. He’s friendly, extremely professional but most importantly a superb and extremely talented photographer. Our day was captured beautifully with no fuss and no hassle and we’re thrilled with the finished photos!  2.04.2016

Sandra & Gabriel
Wedding

Daniel was so much fun to work with. He was warm, personable and professional. He took so many beautiful pictures that perfectly captured our day and he did it all in a very unobtrusive manner. We would be happy to recommend him to anyone for their wedding day. Londyn ’16

Anne & Gareth
Wedding

I am SO glad we booked Daniel to be our photographer for our wedding, He is amazing, so professional, kind, and he made us feel so comfortable. We were blown away by the finished photographs, couldn’t have asked for anything better. I highly recommend him!!

London, 2019

Kasia & Adam
Wedding

Nigdy nie sądziłam że mogę tak ładnie wyjść na zdjęciach. Po prostu zawsze nie podobały mi się moje zdjęcia. Dlatego właśnie chcemy Ci bardzo podziękować za uchwycenie naszego idealnego dnia! Po prostu kochamy nasze zdjęcia!! Zdjęcia i albumy dla rodziców są po prostu idealne i powodują motyle w brzuchu za każdym razem, gdy na nie patrzę. DZIĘKUJEMY!!!

K+A Kołobrzeg 2018

Robert & Magda
Wedding

Daniel, urodziłeś się jako fotograf ślubny. Pomiędzy twoimi umiejętnościami, entuzjazmem, osobowością i zdolnościami adaptacyjnymi nie mogliśmy wybrać nikogo lepszego. Wiem, że tak ciężko pracowałeś i dzień był długi, ale naprawdę byłeś genialny i sprawiłeś, że poczuliśmy się tak bardzo zrelaksowani i spokojni jak nigdy. Dziękuję bardzo za cały twój wysiłek, Magda i ja jesteśmy zachwyceni wynikami i cieszę się, że mogłem cię tam mieć. Byłeś prawdziwym profesjonalistą i wspaniałym przyjacielem! <3 Jesień-Wrocław ’18

Kasia & Paul
Wedding

Wow!! Wow!! Wow!!! Such beautiful pictures guys!!! We love them so much!! Thank you 🙂 you captured the day so perfectly and the pictures are so classy. Can’t wait to share them with everyone! I can’t even choose a favorite!! Thank you!!

K+P -Londyn ’18

Ola & Mateusz
Wedding

Yaaaaaah! Dziękuję bardzo, Daniel! Za to uczynienie naszego dnia tak wyjątkowym brak słów i gorące uściski. Nie możemy się doczekać, aby udostępnić zdjęcia naszej rodzinie i znajomym! Pozdrawiamy!

Plaża, Lato -Gdańsk ’16

Kristy & Nick
Wedding

Referencje ślubne, polecenia i opinie od par ślubnych o fotografie ślubnym.

Mira & Zack
Wedding

I wanted to drop you a quick email to thank you so much for all your hard work. I’ve had some time to go through the photos and I have to say they are simply beautiful! You are so talented!!! We’re so very happy with the images! You have a wonderful eye. You are very artistic and talented at what you do. You are very detail-oriented and capture moments in ways that I couldn’t have imagined. You were so very polite and professional to all our guests too and both I and Zack felt so at ease all day. We are forever thankful!

M+Z Prague, Wroclaw ’16

Olaf & Maddie
Wedding

Co możemy powiedzieć, Daniel naprawdę wie, jak uchwycić momenty! Jesteśmy bardzo zachwyceni, że przyjechał całą Francję, aby nas złapać !! Spotkaliśmy się z jego pracą, próbując zdecydować, czy wziąć ślub w Irlandii czy we Francji i chociaż nie byliśmy zdecydowani co do miejsca docelowego, jedno było pewne od momentu, gdy zobaczyliśmy jego zdjęcia – „musimy mieć tego faceta !!” Daniel dziękuję ci bardzo za wszystko! Chcielibyśmy, abyśmy mogli to zrobić od nowa. Polecamy tego faceta, że brak słów!!! PS. Jeśli tylko będzie wolny nie czekaj! Olaf & Maddie ’18

Olka & Mati
Wedding

O mój boże, one są niesamowite! Przeszliśmy przez około 1/2 i uwielbiamy je wszystkie, dziękuję, dziękuję. Wow, dziękuję – chłopie, jesteś najlepszy!!!

Olka i Mati – Lato ’18 we Wrocku.

Krystyna & Mateusz
Wedding

Daniel wykonał fantastyczną robotę fotografując nasz ślub. Przez chwilę śledziłam jego fotografię i jak tylko się zaręczyłam, był pierwszą osobą, z którą się skontaktowałam i zarezerwowałam nasz wielki dzień. Jest uroczy i sprawił, że wszyscy na naszym ślubie czuli się swobodnie, a także zrobił zapierające dech w piersiach i niezapomniane ujęcia z naszego cudnego dnia. Polecamy i dziękujemy.

Legnica – M+K

Magda & Jacek
Wedding

Zatrudniliśmy Daniela na nasz jesienny ślub w oparciu o piękną pracę dla innej pary, którą widzieliśmy na jego stronie internetowej. Szybko poczuliśmy się bardzo dobrze przed kamerą i czasami nawet nie widzieliśmy Daniela, że był koło nas i uchwycił wszystkie idealne momenty! Uwielbiamy twoje zdjęcia! Dziękujemy! Magda i Jacek – Opole ’15

Michael & Helen
Wedding

Referencje ślubne, polecenia i opinie od par ślubnych o fotografie ślubnym.

Anna & Piotr
Wedding

Po zaręczynach trzymałam kciuki, aby Daniel był dostępny, by mógł sfotografować nasze wesele. Po obejrzeniu go w akcji na ślubie moich sióstr w poprzednim roku, wiedziałam, że idealnie nadaje się na nasz ślub. Łatwo się z nimi komunikować, pomógł nam zdecydować o ogólnym stylu, który chcemy osiągnąć, i sprawił, że czuliśmy się spokojni i pewni siebie w dniu ślubu. Dziękujemy za te wspaniałe albumy dla całej rodziny i wszystko co dla nas zrobiłeś. A+P -Warszawa ’16

Monika & Krzysztof
Wedding

Daniel jest niesamowity, doskonale uchwycił wspomnienia naszego dnia i sprawił, że czuliśmy się tak zrelaksowani, że ledwo wiedzieliśmy, że tam był! Mogę spojrzeć wstecz na zdjęcia i przeżywać każdą chwilę. Nasze zdjęcia to prawdziwi „my”, nie były wymyślone, pozowane ani niewygodne i odzwierciedlają cały nastrój dnia. Z całym sercem mogę polecić Daniela, był dla nas idealnym wyborem! Kraków 25.07.2015

Ewelina & Olaf
Wedding

Dzięki wielkie za uchwycenie naszego wyjątkowego dnia. Byłeś profesjonalny, dyskretny i z przyjemnością się nami zajmowałeś. Informacje zwrotne od znajomych i rodziny dotyczące zdjęć są bardzo pozytywne, są zdumieni jakością, wyjątkowością zdjęć i talentem. Zdecydowanie polecamy Cię a nasi znajomi już rozważają zarezerwowanie cię na ich ślubny dzień. Wrocław-Wiosna ’16

Sam & Neli
Wedding

Paulina & Sławek
Wedding

Daniel jest bardzo utalentowanym fotografem z wyczuleniem na szczegóły. Od pierwszego spotkania był przyjazny i uprzejmy, osobiście interesując się uchwyceniem naszego Dnia Ślubu jak najpiękniej. Cieszymy się, że wybraliśmy właśnie Daniela na fotografa ślubnego i bez wahania polecamy go dalej! P+M Legnica ’13

Justyna & Karl
Wedding

Thank you so much for the photos. They capture the day perfectly and we absolutely love them!  You really made the day so enjoyable and we really appreciate it. It really was so much fun. We can’t wait to print some off and frame them. J+K, Berlin – 10.08.2015

Alicja & Grześ
Wedding

Właśnie przejrzeliśmy zdjęcia, które są fantastyczne, wykonałeś niesamowitą robotę! Dziękujemy! Alicja & Grześ – Poznań ’15

Marta & Andrzej
Wedding

Dziękuję bardzo za całą ciężką pracę. Tyle zdjęć! Będziemy musieli wziąć dzień wolny, aby przejrzeć je wszystkie! Jesteśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego i polecamy wszystkim naszej rodzinie i przyjaciołom. Marta & Andrzej -Wrocław ’09

Martyna & Sebastian
Wedding

Dziękuję bardzo za tak piękne uchwycenie naszych wspomnień, Daniel. W tym dniu byłeś fotografem, dziennikarzem, komikiem i artystą estradowym. Właśnie te cechy sprawiają, że jesteś tak dobry w tym, co robisz. I jesteś w tym cholernie dobry! Wiedzieliśmy, że zdjęcia będą dobre, ale wyniki naprawdę nas zaskoczyły. Naprawdę masz duszę artysty. Tego dnia nie czuliśmy się niekomfortowo i świetnie się z tobą bawiliśmy. Dziękujemy!! M+S, Kraków 2.06.2016

Ola & Paweł
Wedding

Doskonały profesjonalista. Zatrudnilibyśmy cię ponownie w mgnieniu oka, a każdy, kto tego nie robi, naprawdę tego nie zauważy. Dziękujemy bardzo z głębi naszych serc. Ola i Paweł, Wrocław ’17

Basia & Michał
Wedding

Daniel ma wielki talent, przyzwyczaił nas do siebie tak łatwo i szybko. Nasze zdjęcia to wszystko, czego chcieliśmy i nic więcej dodać ani ująć! On ma absolutnie doskonały sposób na uchwycenie wszystkich tych małych chwil z twojego dnia, które chcesz zapamiętać, oraz zdjęć, które zabiorą cię z powrotem do tej magicznej chwili. Wszyscy goście skomentowali, to jak pięknie wyszłam na tych zdjęciach. Czego chcieć więcej. Polecamy koniecznie!!! Basia i Michał -Wrocław ’17

Sophie & Sam
Wedding

The photos are absolutely gorgeous!! Thank you so much. I am thrilled! You put me at ease and were so much fun to work with. It really was such a pleasure to have two such relaxed and fun people around all day. So thank you! Warszawa ’16

 

Patrycja & Jacek
Wedding

Nie potrafię wyrazić, jak wdzięczna jestem za to, że znalazłam tak utalentowanego fotografa, który uwiecznił wyjątkowe chwile naszego wspaniałego dnia. Daniel przez cały dzień sprawiał, że czuliśmy się tak zrelaksowani, że po prostu mijał czas i gdybyśmy mogli uciec od spędzania więcej czasu na robieniu zdjęć, mielibyśmy na to ochotę. Każde zrobione przez ciebie zdjęcie pokazuje, że naprawdę stworzyłeś dla nas piękną historię. Dziękujemy! 7.11.2015

Renia & Patryk
Wedding

Wszystko, co robiłeś tego dnia, było niesamowite. Od momentu naszego spotkania nie mogliśmy chcieć więcej. Nigdy nie widziałem, żeby ktokolwiek wisiał za oknem jadącego samochodu, aby zrobić niesamowite zdjęcie, które właśnie zrobiłeś i zrobiłeś to dobrze! Jesteśmy bardzo zadowoleni z oszałamiających zdjęć i wszyscy mówili, jak przyjaźni i zabawni byliście. Szczerze nie możemy ci wystarczająco podziękować. Mamy nadzieję się ponownie zobaczyć. Dzięki za wszystko!! R+P, Wrocław 20.08.2015

Donia & Mateusz
Wedding

Referencje ślubne, polecenia i opinie od par ślubnych o fotografie ślubnym Daniel Tarka.

Beata & Robert
Wedding

Daniel był niesamowity! Super profesjonalny, (zdjęcia rodzinne zostały ukończone w 5 minut), dyskretny (poruszał się po Kościele niewidzialnie) i niewiarygodnie umiejętny w uchwyceniu naturalnych delikatnych chwil! Myślę, że moja mama powiedziała to najlepiej, kiedy po wysłaniu jej pokazu slajdów napisała „Piękna Beata, fotograf był w stanie uchwycić całą radość i miłość, jakiej wszyscy doświadczyli. Ich szczęście i twoje było oczywiste. Dobra robota. Dziękujemy, Daniel – będziemy cenić te zdjęcia i wspomnienia, które uchwyciłeś na zawsze.  Beata & Robert – 4.03.2017

Jola & Olek
Wedding

Od początku do końca byłeś absolutnie wspaniały, przyjazny i profesjonalny! Słuchałeś wszystkiego, o co prosiliśmy, i sprawiłeś, że to, co mogło być bardzo stresujące, było naprawdę dobrą zabawą. Nie możemy ci wystarczająco podziękować za zdjęcia, które dostarczyłeś tego dnia, one są po prostu idealne. Naprawdę jesteś the best!!! 17.06.2016 Wrocław,

Anna & Tomasz
Wedding

Od wczoraj siedzimy i oglądamy zdjęcia i nie możemy się ich naoglądać. Są przecudne! Dziękujemy za wspaniały album dla rodziców! Do zobaczenia! Ps. Daniel to wspaniały człowiek i pełen profesjonalizm!

Anka i Tom, 2017

Sprawdź moją dostępność.

WEJDŹ DO MOJEGO ŚWIATA ŚLUBÓW NA INSTAGRAMIE @DANIELTARKAPHOTOGRAPHY

COPYRIGHT © 2020/2021 FOTOGRAF ŚLUBNY DANIEL TARKA